Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 6, 2012

Wiring tambahan & awning rumah

semalam en suami dh bayar deposit utk buat wiring tambahan kat rumah tu . so pg ni en wiring telefon dorang dah nk start kerja diorang . Tengahri tu lepas brunch (breakfast merangkap lunch ) kami teratak kasih kami tu nk tgk progress kerja dorang.


ni orang awning sebenarnya ..waktu kami sampai terkejut juga sbb kontraktor  awning tu bg tau minggu depan br nk pasang tup tup hr ni dorang dh mula buat kerja .

see bersungguh sungguh dorang buat kerja ..waktu ni panas terik tau .


sy snap dr jauh jer sbb tkt dorang segan ..kekekekek

ni suasana dalam rumah ..semua dinding tpt nk buat wiring tu semua dh kena hack .actually kalau wiring jenis  tanam ni mahal sikitlah kosnya drpd wiring jenis pakai casing tu. kami pilih jenis tanam sbb nampak lebih kemas .actually wiring tambahan ni utk aircond kat ruang dapur n ruang tamu dan plug plug lain .


ni brg brg org wiring tu ..kos wiring jenis tanam ni utk satu rumah ialah RM 1300 ..uwaaa


 p/s : tetiba berharap sgt agar ada duit jatuh dr langit ..huhuhu


2 comments:

Amir renovation said...

Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy sambung rumah,pasang tile,plaster siling,wayaring,waterproofing,bumbung,plumbing,mengecat,grill dan owning,porch keta,autogate,vinyl floor,wallpaper,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,cheras,kl,ampang,damansara,puchong,nilai,sepang,bndr sri putra. Hubungi sy d no 0192945175 or wssp sy di no 01129110298 (amir)

Michel MAx said...

You have made an extraordinary showing. I will most likely burrow it and generally suggest to my companions. I am sure they will be profited from this site.
Pergolas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...