Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 13, 2012

Nilai Aku Datang

Dua hari lepas kami ke Nilai  agenda utama nk tempah langsir. Dalam otak duk berkira kira nk beli langsir yg jenis camane ..pattern mane semua x rancang ,..
mane yg saya rase menarik sy rembat jer.

sebelum bertoalk balik singgah kat kedai lampu ..nk beli kipas yg nk pasang kat dining room tu. survey dua buah kedai terjatuh hati kat kipas kat kedai ni.harga x banyak beza cuma layanan pekerja ni buat kami tertarik nk beli kat kedai ni.kami beli kipas yg murah murah jer..maklumlah budget makin kurang.

banyak juga lampu lampu kat sini ..rambang mata nk menengoknya ..

sebelum balik ..tersangkut pula kat kedai ni sbb dia offer barang baik punya ..bg saya lah harga yg dia offer tu mmg x dpt kat tpt lain ..sbbnyer sblm ni sy  pernah beli benda yg sama kat Tanjung Malim saiz yg berganda kecil dr yg tu pun seratus lebih..so bg sy offer yg dia bg mmg menarik.



pekerja kedai sedang memasukkan BARANG kedalam kereta.memula tu mmg kecewa juga sbb rase mcm x muat jer brg tu nk masuk kereta tp pekerja tu ckp boleh masuk.dia ckp kite try dulu kalau x muat x payah beli..kalau muat u bayar angkatlah balik rumah  .. mmm so let try ..yes mmg boleh masuk ..


nak tengok benda apa yg kami beli ..tungguuuuuuu

p/s: sakit leher ..kekekeke


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...