Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 30, 2012

Jalan jalan Lawat Istana Negeri Kelantan Nov 2012

cuti sekolah hr tu sempatlah balik kelantan sekejap . Kebetulan skrg ni kat kelantan sedang berlangsung Ekspo Maik kat Istana Negeri Kubang Kerian.So kami9 x lepaskan peluang ni bawak Balqis dan sepupu sepupunya melawat ekspo tu sambil tu boleh tengok Istana Negeri .Kalau hr biasa org luar mmg x boleh masuk kwsn istana ni ..so jomm kita layan gambar

ni masa br sampai ..cantik pula kwsn ni kan ..so deme ni jd model ..kekekek

masih tempat yg sama ..nampak mcm kat oversea jer ..heheh

ni br nk masuk istana ..ni pintu belakang sbb dh parking jauh ke belakang

ni lah ekspo yg saya maksudkan tu 

Qhali jd kepala rombongan hr tu 

ish budak tecit tu pun nk ikut juga ker ..


bergambar lagi



dlm istana...dkt pintu masuk ..cantik kan ?

kak ain yg semputtttt ..hheheheh

anak angkat kami ..

bergambar kenangan

tinggal jejak kat sini






cantik kan ..


abg long request ambil gambar dia dgn keta kebal kt belakang tu

abang ngah nk bergambar juga

aishah yg comel n x byk ragam


kalau letak kat rumah baru mesti cun kan ???


ni jer gambar yg ada..gambar kat dlm xde sbbnyer x boleh ambil gambar kat dlm tu ...
so kalau nk tau ape benda yg dipamerkan kenalah pergi sana yer ..daaaa

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...