Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 15, 2012

Borong Lampu at Houses Lighting

Semalam 10/11/2012 kami meneruskan misi mencari lampu lampu utk teratak kasih kami tu. So pencarian kami diteruskan menghala ke arah Puchong. Dr review blog kengkawan kedai ni mmg menawarkan harga yang cukup menarik dan mempunyai banyak pilihan.so ape lg pepagi lg kami vroommmm ke houses lighting.



ni lah gambaran kedainya .bg kami yang x biasa dengan area puchong mmg agar sukar juga lah nk sampai ke kedai ni .beberapa kali juga lah en suami terpaksa buat u-turn dan perjalanan kami hanya dipandu oleh GPS .Alhamdulillah sampai juga ke kedai ni .




gambaran pertama kami masuk kedalam kedai ni ..waktu kami dtg 
ebetulan mmg org ramai sgt ..

antara lampu lampu yang sgt cantik dan mampu milik ..cantik sgt 

nak bayar pun kena ambik no giliran yer 

see ..banyak kan lampu lampu yang cantik cantik ..

hasil rembatan kami hari ini

sesi check mengecheck brg ..


ni lah staff yang rajin melayan kami ...dr tag nama dia tertulis Yuan ..sgt peramah ..i loike 



bg sesiapa yang nk dtg sini jgn lupa yer hr isnin kedai ni tutup tau 




totallah cost utk satu rumah ...duit mengalir mcm air paip jer rase ..uwaaaa


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...