Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 30, 2012

Jalan jalan Lawat Istana Negeri Kelantan Nov 2012

cuti sekolah hr tu sempatlah balik kelantan sekejap . Kebetulan skrg ni kat kelantan sedang berlangsung Ekspo Maik kat Istana Negeri Kubang Kerian.So kami9 x lepaskan peluang ni bawak Balqis dan sepupu sepupunya melawat ekspo tu sambil tu boleh tengok Istana Negeri .Kalau hr biasa org luar mmg x boleh masuk kwsn istana ni ..so jomm kita layan gambar

ni masa br sampai ..cantik pula kwsn ni kan ..so deme ni jd model ..kekekek

masih tempat yg sama ..nampak mcm kat oversea jer ..heheh

ni br nk masuk istana ..ni pintu belakang sbb dh parking jauh ke belakang

ni lah ekspo yg saya maksudkan tu 

Qhali jd kepala rombongan hr tu 

ish budak tecit tu pun nk ikut juga ker ..


bergambar lagi



dlm istana...dkt pintu masuk ..cantik kan ?

kak ain yg semputtttt ..hheheheh

anak angkat kami ..

bergambar kenangan

tinggal jejak kat sini






cantik kan ..


abg long request ambil gambar dia dgn keta kebal kt belakang tu

abang ngah nk bergambar juga

aishah yg comel n x byk ragam


kalau letak kat rumah baru mesti cun kan ???


ni jer gambar yg ada..gambar kat dlm xde sbbnyer x boleh ambil gambar kat dlm tu ...
so kalau nk tau ape benda yg dipamerkan kenalah pergi sana yer ..daaaa

Lampu Oh Lampu Part 2

pelbagai jenis lampu yg kami beli 

see ..kerja kerja pemasangan telah bermula

ni lubang utk downlight 

x berani nk shoot dkt sbb habuk banyak maaa ..


so ..kite lihat  hasilnya nanti yer ...TUNGUUUUUU

Thursday, November 15, 2012

Mari Kita bercucuk tanam -rumput oh rumput



segala urusan saya serahkan kepada en suami.see en suami sedang menanam rumput kat tanah sekangkang kera yang kami ada tu.Harap -harap rumput tu dpt tumbuh dgn subur lah yer ..skrg ni mmg elok nk tanam rumput memandangkan hr hr hujan.so jimat air dan tenaga utk menyiram ...hehehhe

mekasih yer bang ..

Borong Lampu at Houses Lighting

Semalam 10/11/2012 kami meneruskan misi mencari lampu lampu utk teratak kasih kami tu. So pencarian kami diteruskan menghala ke arah Puchong. Dr review blog kengkawan kedai ni mmg menawarkan harga yang cukup menarik dan mempunyai banyak pilihan.so ape lg pepagi lg kami vroommmm ke houses lighting.



ni lah gambaran kedainya .bg kami yang x biasa dengan area puchong mmg agar sukar juga lah nk sampai ke kedai ni .beberapa kali juga lah en suami terpaksa buat u-turn dan perjalanan kami hanya dipandu oleh GPS .Alhamdulillah sampai juga ke kedai ni .




gambaran pertama kami masuk kedalam kedai ni ..waktu kami dtg 
ebetulan mmg org ramai sgt ..

antara lampu lampu yang sgt cantik dan mampu milik ..cantik sgt 

nak bayar pun kena ambik no giliran yer 

see ..banyak kan lampu lampu yang cantik cantik ..

hasil rembatan kami hari ini

sesi check mengecheck brg ..


ni lah staff yang rajin melayan kami ...dr tag nama dia tertulis Yuan ..sgt peramah ..i loike 



bg sesiapa yang nk dtg sini jgn lupa yer hr isnin kedai ni tutup tau 




totallah cost utk satu rumah ...duit mengalir mcm air paip jer rase ..uwaaaa


Majlis Khatam Al Quran Sk Trolak Utara

Malas nk bercerita ..jom layan gambar sepanjang program khatam Al Quran peringkat sekolah SK Trolak Utara ...















































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...