Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, August 26, 2012

Progress Teratak Kasih -Taman Sungkai Perdana

Hari ni ajak en suami lawat tapak teratak kasih kami lagi.Sbnrnya dh lama x dtg taman sungkai perdana ni krn sibuk dgn urusan kerja dan lain lain walaupun taman ni x berapa jauh dr kuarters kami skrg ni .

sampai jer sini teruja sbb tgk  pihak pemaju dah letak no  utk setiap rumah .Ni lah lot rumah kami ..en suami cakap no ni ada ong ..hahahaha ong sgt lah tu

see .. dh boleh parking kereta kat situ ..masa kami dtg sblm ni mmg kereta x boleh masuk lg sbb jalan belum berturap dgn tar


pandangan depan rumah ..jiran sblh kanan rumah kami tu kalau ikutkan nama yg ada kat pemaju tu bangsa India .mmm harap harap dpt jiran yang baik

pintu pagar belum pasang lagi ..sesetengah rumah dh ada yg  ada pintu pagar ..abaikan anak dara  kami yg seksi tu yer ..

plan bahagian dapur ni nk buat baru ..yg sedia ada ni x menepati citarasa kami ..insyaallah 

kalau ada rezeki lebih sini pun nk renovate siap siap ..ya Allah murahkanlah rezeki kami sekeluarga .Ameen

pandangan dr sliding depan ..buka pintu terus nampak dapur ..ishh x boleh jd ..  ..kena buat sesuatu ni

sliding pun dah pasang

tingkap pun dh pasang

signboard  jalan pun dh ada

jalan pun dh berturap
teruja nak masuk rumah baru



taman permainan dah hampir siap



pokok -pokok dh ditanam


ni bahagian belakang rumah teres ..laluan utk lori sampah 

puas hati  sesi lawatan kali nie



rumah kedai dah siap ..ada setengah kedai dh siap renovate ..harap harap kat sini nanti adalah  bank kan ..senang nk cucuk duit gaji..heheheheh

dengar cerita kt sini nanti akan ada traffic light ..harap harap berita ni sohihlah ..senang dan selamat utk  melintas sbbnyer kawasan ni berbahaya krn kwsn berbukit ..




note : mane nk cari duit nk renovate nie ...

3 comments:

ct_as said...

bestnye rinz...

dhiera said...

Salam sis, Saya tengah mencari rumah untuk disewa sekitar kawasan sungkai. Dekat kawasan taman sungkai perdana ni, sis tahu tak kot2 ada tuan rumah yang nak sewa kan rumahnya.

kalau ada, mohon sis inform saya boleh. saya nak masuk segera.

dira: 013-3866930| emel: dhierazainudin@gmail.com

terima kasih

Anonymous said...

salam berapa harga rumah kt sungkai perdana.. mohon membantu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...