Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 20, 2012

Jalan Jalan Sg Inki

Bosan hujung minggu x tau nk buat apa ..en suami ajak kami ke sg inki . Actually ni kali ke 2 kami sampai ke sini . Sg inki ni terletak di dalam Negeri Selangor . bg kami yg berada di perak di mmglah agak jauh lh kan ..hehehhe tp jgn tertipu sbbnyer Sg Inki ni terletak bersempadan antara Selangor dan perak . Dr rumah kami (Sungkai) mengambil masa lbh kurang satu jam utk sampai ke sana sekiranya memandu kereta dgn kelajuan 80-90 km/j . Tapi kalau en suami bwk kereta  dlm 40 minit dh boleh sampai sana.

Pada mulanya kami pun x tau sbnrnya ttg kewujudan tempat perkelahan ni. Maklumlah kami mana pernah pergi kwsn hutan lipur nie port kami kat soping -soping kompleks jer . dr cerita kengkawan yg pernah sampai ke sini semua ckp best jd kami pun mencuba lah utk dtg ke sini dan mmg tidak mengecewakan.Syokk ..airnya sejuk dan yang penting free bebb ... 
x payah bayar ...

jom layan gambar .. gambar kurang memuaskan sbb hanya mampu disnap guna handphone cap ayam saje. DSLR kehabisan bateri daaa ...

balqis n abah tgh layan ayam madu ... sejuk sejuk ni best makan


anak abah  ... 

berselera nenek makan ..nanti lain kali kita ajak opah sekali


tuan tanah yg teringin nk mandi tp terlupa bwk baju salin ..padan muka ..kekkeke

best sgt tpt nie ..

ada pengunjung lain bersama kami

abah tgh ajar balqis cara cara nk berenang

syokkknyer  ...



nkuak kupu kupu ?????

titi gantung ..x sempat lg nk naik titi tue


damai ...sejukkk



syoknyer depa dua beranak mandi yer 













 itu sahaja cerita hujung minggu kami ..nest time kita dtg lg yer banggggg ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...