Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 22, 2012

Mane satu pilihan hati ...

Jom cuci mata ..kitchen kabinet mane yg jd idaman kalbu ....verangan x sudah yer ...


ok tak kalau buat partition mcm ni kat living hall ...


kaler ni nampak tenang jer ..

kalau budget banyak boleh buat mcm ni kat master bedroom ..verangan jer lah dulu yer

mcm ni sesuai kot kat rumah aku tu ..


yang ni sesuai kat dapur basah ..

comel kan ..kemas jer nampak

merahnya ..tp cun habiss


nak buat mcm ni kat bilik anak dara ..

ni pun cun jugak

saya suka yang simple and nice 

teringin nk buat mcm ni juga


so ape lagi ..jom ler kite menyimpan utk merialisasikan angan angan nie ...

moral : x salah kalau nk berangan kan ..bukan kena bayar pun ..hehehehehe



sumber picture : Mr Google.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...