Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 27, 2012

warna warna kehidupan


kita kasi kacau dulu yer ..biar sebati

buat mcm ni yer Balqis 

br separuh ..

Taraaa ..ok x warna ni ..





tukang cat yang x berapa profesional

Hati hati yer bang ..



anak pompuan sape lah yg rajin ni yer ..

cuci ..cuci ..cuci ..

Serai Oh Serai

projek terbaur teratak kasih ..projek menanam serai ..

taraaa ...balqis yg selalunya excited lebih ..ntah hidup ker x sbb kwsn rumah tu byk batu bkn pasiaq

Thursday, December 13, 2012

Nilai Aku Datang

Dua hari lepas kami ke Nilai  agenda utama nk tempah langsir. Dalam otak duk berkira kira nk beli langsir yg jenis camane ..pattern mane semua x rancang ,..
mane yg saya rase menarik sy rembat jer.

sebelum bertoalk balik singgah kat kedai lampu ..nk beli kipas yg nk pasang kat dining room tu. survey dua buah kedai terjatuh hati kat kipas kat kedai ni.harga x banyak beza cuma layanan pekerja ni buat kami tertarik nk beli kat kedai ni.kami beli kipas yg murah murah jer..maklumlah budget makin kurang.

banyak juga lampu lampu kat sini ..rambang mata nk menengoknya ..

sebelum balik ..tersangkut pula kat kedai ni sbb dia offer barang baik punya ..bg saya lah harga yg dia offer tu mmg x dpt kat tpt lain ..sbbnyer sblm ni sy  pernah beli benda yg sama kat Tanjung Malim saiz yg berganda kecil dr yg tu pun seratus lebih..so bg sy offer yg dia bg mmg menarik.



pekerja kedai sedang memasukkan BARANG kedalam kereta.memula tu mmg kecewa juga sbb rase mcm x muat jer brg tu nk masuk kereta tp pekerja tu ckp boleh masuk.dia ckp kite try dulu kalau x muat x payah beli..kalau muat u bayar angkatlah balik rumah  .. mmm so let try ..yes mmg boleh masuk ..


nak tengok benda apa yg kami beli ..tungguuuuuuu

p/s: sakit leher ..kekekeke


Yang ditunggu sekian lama

Taraaaaaaa .....

harap harap selamat lah meter air letak kat sini ..
maklumlah kat taman ni ramai lg yg belum check in

Rumah belum duduk bil letrik dah terima

cepat betul TNB buat kerja kan ..belum rasmi lg bil dh terima ..tahniah  TNB ..


so ..jgn lupa bayar bil yer  puan kalau x nak mau bergelap  ..





p/s : kena korek tabung ,,gaji lambat lg ..

Monday, December 10, 2012

bersyukurlah dengan apa yang kita milki


Sunday, December 9, 2012

Simen oh Simen

Nak dijadikan cerita saya & suami mmg 'buta ' dlm bab renovate renovate rumah ni .so jumpe jer kontraktor yg boleh buat simen kami terus on jer .. tanpa survey kontraktor lain lg .Tup tup bila nk membayarnya mmg menggigil tangan nk serah duit kt tokey cina tue .Ape pun walaupun mahal tp kami agak berpuas hati dgn kerja cina nie . jom kita lihat gambar kerja kerja simen menyimen nie ..

waktu kami sampai kerja simen menyimen ni dh nak hampir selesai ..laju betul depa buat kerja .

sibuk buat kerja sampai x perasan aku sedang ambil gambar depa

curi tangkap gambar depa lagio ..dh hampir ke penghujungnya.

kemas jer kerja dorang nie..tokey dia cina tapi pekerja semua Bangla

anak sape duk ngintai tu ..

simen yang dh siap ..mmmmm kalau lah boleh naik dinding terus kan ..fulus oh fuluss


ni lah anak dara yang duk ngintai tadi ..sepupu Balqis ..Atin namanya 

sebelum balik ..posing jap

posing lagi ..see grill belum pasang daa ..


p/s : x sabar nk masuk rumah baru

Kau Yang Terindah


Friday, December 7, 2012

Yang Mane Satu

Tengah survey jam dinding utk teratak kasih kami .jom lihat pic yang mane stau berkenan di hati.




















sesape yang berminat boleh lihat 
                                                                        KAT SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...