Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 10, 2011

Taman Perbandaran Tengku Anis

 Balik dr sabah kami sambung cuti cuti kelantan pulak ..kebetulan balik hantar family yg dtg hari tu .. boleh jer nk suruh depa naik bas tp x sampai hati lak nk suruh bonda naik bas.. paham paham jer lah org tua..lenguh lenguh badan kalau naik bas tu ..semestinya x selesa kan ..



sebelum ni duk tgk jer kengkawan kat FB duk tayang gambar kt taman nie ..name jer aku nie org kelate tp x pernah lg sampai ke tempat nie..maklumlah aku ni bukan org kaya..waktu dulu mane ada kenderaan nk dtg sini ..alhamdulillah Allah bg rezeki dh kawen dah beranak pinak ni dapat ler jugak merasa ada keta sendiri ..




 TAMAN PERBANDARAN TENGKU ANIS terletak lebih kurang 5km dari Bandar Kota Bharu menghala ke Pengkalan Chepa adalah antara tempat rekreasi yang serba moden dilengkapi kemudahan dan prasarana terkini untuk memberikan keselesaan kepada para pengunjung. cewahh ayat copy dan teh dr blog org..kekekek



kat sini ada taman tema air..ala ala ost world gitu tp kecik jer tempatnya ..malangnya kami x dpt masuk hr tu kerana taman tema air ni hanya beroperasi pada sblh ptg sahaja iaitu bermula jam 4.00 ptg.so sesape yg nak mandi manda tu dtg sblh ptg yer .


tumpang kasih anak sedara 

tomei kan ..aisyah namanya

aisyah dan kak ifa 

Naik kuda

x moh turun turun

seronok yer

terus lupa kt ummi kat rumah

kakak ain yg comel

kak Aqis 

eh rusa pun ada tau kt taman tue

abg long & abg Ngah


bodyguard kami


kesian kat bebudak nie x dapat nk main air ..baju semua dh bawak ..sesape yg rase boring dan x tau nk  buat ape kat rumah tue boleh ler bwk family dtg sini ..cewahhh promote pulak ....
lenkali kite dtg lg yer ..Insyaallah.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...