Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 15, 2011

Hanan Big Days

Awal cuti  hari tu kami sekeluarga telah terbang jauh ke sabah semata mata utk meraikan hari konvocation anak sedaraku kat UMS ( Universiti Malaysia Sabah ) 
Alhamdulillah tercapai jugak hasrat hati nak bawak satu family meraikan hari bersejarah itu ..paham paham jer lah sabah tu bukannyer dekat ..nak ke sana nk kena naik kapal terbang ..mestilah makan belanja yg agak besar kan...tp demi untuk anak sedara tersayang aku x kisah ..kebetulan time tu sekolah dh mula bercuti ..boleh lah cuti cuti malaysia sabah. Tiket ke sabah sememangnya aku dh tempah awal awal lg so dptlah murah sikit walaupun x berapa murah sgt pun. lg syok sbbnyer dapat bwk bonda tercinta naik kapal terobang.. first time nie bonda dpt naik kapal terbang.
jom kite layan gambar ..biar gambar menceritakan segalanya ...

perjalanan kami ermula di sini 

'
'
'
''


Pak supir  Anak sedara aku yg menghantar kami ke lcct 
kami check in kat lcct jam 10.30 pagi ..flight jam 12.tgh  .. 
mane satu mak mane satu anak ..kalau kakak aku tau mesti dia marah nie ...kekekekek


pengalaman pertama naik flight buat kakak dan ibuku


masa ni dh sampai airport kota kinabalu ...legaa rase


baik sungguh student yg jual air nie ..siap tlg masukkan straw dlm minuman kami

Yang diraikan

sepupu 

tahniah kak na !

potret kenangan bersama nenek  

qhala & qhali ..

keluarga bahagia

nenek kena dera dek cucu 




rabun mata nk pilih bunga

comel kan ..tp rega mak aih ..cekik darah sungguh


yang ni ker pihan hati ? oh tidakkk

akhirnya yang ini jd pilihan



abah yg macho bertopi dan berspek hitam

kak ifa yg cun


ayahanda kesayangan

x cukup korum 


kak ifa jd pengganti abg baith


 last but not least ..penutup hari bersejarah itu 
;
;
;
;
;
;
;;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;


my sweet family ..eh ade kena mengena ker ? heheh
he


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...