Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 13, 2011

Jalan Jalan di hari minggu

Dah lama x update blog ni kan..dh penuh sawang..hr ni tetiba jer rase rajin sikit nk sapu sawang ni..saje nk citer apa yg kami buat weekend semalam...nak tau sila scrolll ke bawah yer..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


kami di sini ...stadium petaling jaya

sblm nk masuk mestilah ader nie kan..2 tiket utk dewasa ..rega RM 10..bebudak bwh 7 tahun mmg x kena tiket ..perlawan antara Harimau Muda & ultras Trengganu


Budak baju pink ni hanya mampu bertahan setakat suku masa pertama shj..masa kedua dia dh mula boring..hik hik hik

kalau dh boring mcm mcm aksi dibuatnyer ..

Barisan pemain yg bakal beraksi yang warna kuning tu team harimau muda dan yg hitam tu team ultra trengganu

camane leh terjebak dgn bola nie..memula tu mmg x berapa minat sgt pun tp sbb selalu duk follow en suami p stadium lelama jd minat pulak.sbnrnya feel tgk kat stadium ni lg best dr tgk kat tv..kalau x percaya cubalah..hehehhe
keputusannya harimau muda 3 trengganu 1 ..berbaloi jugaklah p tgk sbbnyer pasukan harimau muda tu mmg best lah main.

lepas tgk bola terus balik perak..sblm tu singgah makan kat red hot..kunun kunun masuk dlm rancangan jalan jalan cr makan minggu lepas..tgkkan tpt mmg best ler ..tp makanan hampeh ..x sedap langsung.... sblm balik sempat lg aku tinggalkan nota..nota baik baik yer bukan mengutuk pun..aku cuma mintak depa improve makanan depa tue.. kalo kurang duk tpt aku ape yg korang buat yer ..

p/s : melayang gak rm 50 utk menu yg hampehhh



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...