Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 27, 2011

Bengang

bengang n tension bila ada org asyik duk ngadu masalah ngan en suami ..
padahal org tu pun dh bersuami ...
pikir pikirkanlah wahai kaum sejenisku..
dimanakah kau letakkan maruah suamimu
tatkala kau mengadu domba pada suamiku ..

Wednesday, February 23, 2011

jiwa kacau

x tau nk luahkan kat mane..jiwa betul betul kacau sejak dua menjak ... asyik duk pikir benda yg sama..aku pun x tau nape aku masih memikirkan perkara tu ..nape yer sukarnya utk aku menerima semua ni ..a feel very very depress right now ..any one can help me ...PLEASEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Sunday, February 20, 2011

Besday balqis ke 6

Selamat Hari Lahir Sayang ..
Ibu & Abah sentiasa mendoakan yang terbaik buatmu..
semoga menjadi anak yang solehah.
Jangan nakal nakal tau dan mesti selalu dengar cakap ibu & abah ..
you are our sunshines ...
muaahhhhh



dah 6 tahun ibu lahirkan balqis ke dunia nie..rase mcm br semalam jer ibu menahan kesakitan utk melahirkan balqis.Kesakitan tu hilang bila terpandangkan wajah gadis manis nie ..syukur alhamdulillah kerana Allah telah kurniakan balqis sebagai penyeri hidup ibu & abah.


suprise kek from abah ..kek biasa biasa jer... just celebrate kami anak -beranak jer so x perlulah beli kek yg besar -besar kan..hr selasa depan ade majlis sambutan hr jd kat pra sekolah..mmg dh plan nk beli kek speselnyer utk Balqis..

Hepi Besday sayang..we love you so muchhhhh...

Tuesday, February 15, 2011

Salam Maulidur Rasul 1432H

Marilah kite sama sama memperbanyakkan selawat dan salam kepada junjungan besar Nabi Muhammad S.W.T .
"Allahumasalli alaMuhammad waala sayyidina Muhammad "

Sunday, February 13, 2011

Pic my sweetest bonda pembuka bicara .... nak letak pci ayahanda x ikut pulak.. ramia org ckp muka aku ni ikut muka bondaku..tul ker hihihi

lokasi kejadian : pantai sri 7,tumpat


agenda : main layang -layang

peserta : 2 org sepupu

seorang 'abah yg mithali'

see ..ramai kan org main layang -layang

layang layang spiderman jadi pilihan


ni sorang lagi peserta ..tuan punya layang layang spiderman tue


-SEKIAN-


syukur padaMu Ya Allah



ooo tajuk di atas tiada kena mengena dgn balqis nak tambah adik yer walaupun sbnrnya dalam hati mmg dh teringin sgt tp belom ader rezeki kami.Ingat lagi x entry sy sblm ni
Alhamdulillah awal Jan hari tu permohonanku dah diluluskan.Syukur padamu Ya Allah di atas segala nikmat dan reseki yang telah Engkau berikan pada kami sekeluarga. Dalam masa kurang dr 2 tahun lagi kami akan memiliki rumah idaman kami. Sblm ni kami dh ader beli 2 buah rumah kat Kl..tp tu hanya utk investment shj bukan utk dijadikan tpt kami menetap.

surat kelulusan dari bahagian pinjaman perumahan

ni lah rumah contoh yang bakal menjadi syurgaku dalam masa x kurang 2 tahun dr sekarang ..insyaallah..lokasinya taman sungkai perdana ..dkt sungkai.

pandangan dr sisi ..kecik jer tp cukuplah utk kami sekeluarga.Rumah ni ader 4 bilik dan 3 bilik air ..dr luar mmg nampak kecik tp kalau dh masuk dalam ..agak luas jugak ..rumah ni jenis semi D ..aku lbh prefer ambik semi D sbbnyer ader lah jugak tanah sikit utk bercucuk tanam..maklumlah aku ni dr kecik lg mmg hobi suka bercucuk tanam..( pssst dlm kepala dah rancang mcm mcm nk tanam) x sabar nak tunggu rumah ni siap..

semoga Allah permudahkan segala urusan kami .




Jalan Jalan di hari minggu

Dah lama x update blog ni kan..dh penuh sawang..hr ni tetiba jer rase rajin sikit nk sapu sawang ni..saje nk citer apa yg kami buat weekend semalam...nak tau sila scrolll ke bawah yer..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


kami di sini ...stadium petaling jaya

sblm nk masuk mestilah ader nie kan..2 tiket utk dewasa ..rega RM 10..bebudak bwh 7 tahun mmg x kena tiket ..perlawan antara Harimau Muda & ultras Trengganu


Budak baju pink ni hanya mampu bertahan setakat suku masa pertama shj..masa kedua dia dh mula boring..hik hik hik

kalau dh boring mcm mcm aksi dibuatnyer ..

Barisan pemain yg bakal beraksi yang warna kuning tu team harimau muda dan yg hitam tu team ultra trengganu

camane leh terjebak dgn bola nie..memula tu mmg x berapa minat sgt pun tp sbb selalu duk follow en suami p stadium lelama jd minat pulak.sbnrnya feel tgk kat stadium ni lg best dr tgk kat tv..kalau x percaya cubalah..hehehhe
keputusannya harimau muda 3 trengganu 1 ..berbaloi jugaklah p tgk sbbnyer pasukan harimau muda tu mmg best lah main.

lepas tgk bola terus balik perak..sblm tu singgah makan kat red hot..kunun kunun masuk dlm rancangan jalan jalan cr makan minggu lepas..tgkkan tpt mmg best ler ..tp makanan hampeh ..x sedap langsung.... sblm balik sempat lg aku tinggalkan nota..nota baik baik yer bukan mengutuk pun..aku cuma mintak depa improve makanan depa tue.. kalo kurang duk tpt aku ape yg korang buat yer ..

p/s : melayang gak rm 50 utk menu yg hampehhh



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...