Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 18, 2010

Aktiviti sepanjang cuti sekolah Dec 2010

Minggu kedua cuti kami menerima kunjungan dr anak saudaraku yang menuntut kat Maktab Tengku Ampuan Afzan,kuala Lipis. Ni kunjungan kedua anak saudaraku ke teratak kami.Seingat aku last dia dtg umah aku sewaktu dia tgh tunggu result SPM hr tu..rasenya dh dkt 3 tahun lah dia dtg umah kami.Kebetulan dia terlibat dgn majlis konvokesyen KPLI j-QAF dkt Putrajaya sebagai committee.So kami ambik dia kt putrajaya dan terus bawak dia balik ke sini.Sepanjang dia kat sini sempatlah bwk Iffa (nama anak buahku) jenjalan area Sungkai.X ketinggalan bwk Iffa ke Sg Klah kebetulan dia belom pernah sampai lg ke sini.

Balqislah yang paling seronok bila kak Iffa datang.Maklumlah sblm ni kami duk bertiga jer..tambah sorang lg kat umah bertambah meriahlah rumah kami.si Balqis asyik berkepit jer ngan kak Iffa ni.

tengoklah tue..semua gambar dia nk bergambar ngan kak Iffa ..ni kat kolam besar kwsn air panas tue ..kat sini air dia x berapa panas sgt berbanding ngan kolam kecik tue.Tp kalo first time turun mmg terasa hangatlah jugak.

Ni gambar makcik dan anak buahnyer..sape lagi cun..ahhahahahha

ni kawasan kolam air panas..kat sini mmg hangat betul..kt sebelah kolam ni kwsn org merebus telur (lupa nk snap gambar ) so air dr kolam tu lah yg mengair ke kwsn ni ...


Ni kawasan kolam air gunung..utk bebudak tp ramai gak org tua yg joint kat sini..heheheh..waktu kami ke sini org x berapa ramai sbb bukan hr public holiday..so kami dpt mandi dgn aman dan damai..


budak yg bawak pelampung tu dh x sabar nak main air ..punyalah seronok sbb ader kwn nk teman dia main ..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...