Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 7, 2010

Jalan -Jalan Bukit Tinggi

Dua hari lepas sempat ler bwk balqis g bukit tinggi (sbnrnya mak balqis yg teringin nk pegi ..hehehhe) Memula tu sesat ,x jumpe cr tpt..ader gps x nak guna ..sesat ke perkampungan bukit tinggi..ghupenya silap jalan ..so terpaksalah guna khidmat en GPS ..alhamdulillah selamat sampai kat tpt yg dituju.Sblm ni asyik tgk gambar kengkawan jer kat blog dan pesbuk dorang br hr ni merasa g sana ..utk kengkawan yg elom pernah ke sana..nak masuk sana kena byr yer..rm 12 utk dewasa & rm 8 utk kanak -kanak ..

pemandangan pintu masuk
actually bangunan nie tpt parking kereta


sekadar utk bergambar

Bangunan ala-ala Inggeris

Pintu Masuk Istana



Japanese Tea Garden

dua org model x berbayar


gambar family yg sempat disnap


Damai jer rase duk kwsn nie ..




Tempat ni bg aku biasa-biasa jer..xdelah menarik sgt..sekadar utk bergambar tue bolehlah..tp x taulah kot kot ader tpt yg lg menarik yg aku x pegi..rasenya kat situ jer lah kot ..g sesape yg nak ke Japanese Tea Garden disarankan agar menaiki train yg disediakan(free of charge ) ini krn kalau kite naik keta sendiri utk naik ke tpt tue kena jalan kaki sbb kenderaan persendirian x dibenarkan naik ke situ..jauh wooo nak menapak..x percaya cubalah..heheheheh ..itulah saje percutian kami kali nie ..tunggu our next trip to bandung yer..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...