Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 19, 2010

Bila Balqis Melawa

Macam ni lah ghupe anak daraku si balqis bila dia dpt alat mekap ..habis dimekapnya muka..sekali tgk cam hantu pun ader .. kunun - kunun cun lah tue ..siap tanya lagi..cantik x ibu ..huhuhu
actually last week bwk dia g tanjung kebetulan nak masukkan duit kedai..so dah settle semua urusan terus ke kedai dua hengget..sampai sana dia jumpe set mekap nie..rm 5.90 satu .. memula tue mmg x nak belikan sbb takut xde kualiti nanti rosak lak kulit anak daraku ini tp dh si balqis x nak bergerak kuar dr kedai terpaksalah ku belikan jua ..tp dh siap pesan kat dia lepas mekap cuci muka bersih -bersih ..
sib baik ler ibu ader sorang jer anak cam adik nie..kalo x mau pengsan ibu dbuatnya ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...