Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 13, 2010

Cuti Oh Cuti

Selamat Bercuti utk semua guru termasuklah aku ..tp cuti kali ni x berapa best bg diriku krn x dapat nak balik kampung halamanku nun jauh di pantai timur (padahal br jer 2 minggu lepas balik sana ) tempat seorang isteri yg solehah adalah di samping suaminya..cewahh ayat nak sedapkan hati saje.

So aku ambik keputusan nak spend my holiday kat kuarters ni sajok. Nampak gayanya masa cutiku ni pastinya bertambah meriah dgn kertas kertas peksa yg perlu ditanda ..baynyak woo ader 8 kelas yg perlu ditanda .
Kepada kengkawan yg balik bercuti tu jgn lupa yer markah peksa murid diserah pade minggu pertama sekolah dibuka.
Dan kepada yg sibuk berkenduri tue jgn banyak sgt makan daging nanti x pasai pasal masuk spital lak..skrg ni musim panas so kena kurangkan makan benda 2 yg panas ni ..

selamat bercuti ader umur kite jumpa lg senin depan...sobb..sobbb..sob.. uwaaaaaaa


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...