Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 27, 2010

Pesta Buku 2010

Hari br berkesempatan utk ke pesta buku kat pwtc tue..dr minggu lepas nk pegi tp x sempat . Orang punyalah ramai sampai nak pilih buku pun terpaksa bersesak sesak maklumlah minggu nie kan minggu gaji..kebanyakan org gomen dh gaji 25hb hr tue kan ..dua tiga kali pusing parking The Mall tp still x dpt ...aku dah fed up terus jer ckp kat en suami kita pegi tpt lain jer lah..bazir minyak keta jer duk pusing2 sini ..tp dek kerana kesabaran en suami tetiba jer ader org kuar parking..so rezeki kami lah nak ke pesta buku tue.

sampai sana terus tuju ker karangkraft. Mak aih ramainya org ..(sori x dan nk snap gambar sbb x mood nk kuarkan kamera dlm keadaan sesak camtu ) Alang -alang dh sampai sempat gak ler aku rembat 2-3 buah majalah kegemaranku . Melayang gak ler rm 100 dr poket en suami . xper yer bang bukan selalu abg belanja ayg beli majalah kan..selalu ayg beli majalah guna duit sendiri jer ..

Majalah utk Balqis..rm 1.00 satu..

Dah penat jalan..makan pulokkk...


dalam perjalanan pulang singgah sebentar d R & R sg Buluh ..kelihatan balqis sedang
menikmati sate kegemarannya.

Sempat rembat buku kraf ni ..RM 6.80 saje ..leh guna utk puteri islam karang

lama @ baru x kisah janji aku belom baca lagi ..murah 80 sen dr rega asal.

Baju Ana Muslim hadiah kerana melanggan majalah Ana muslim uk 12 keluaran..utk balqis


harap-harap lepas ni dh boleh jahit baju sendiri kan..jimat belanja ...


Untuk abah ..thank's sbb sudi bwk kami jenjalan hari nie..kami sgt seronok....love you..



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...