Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 25, 2010

Kuih Apam Gula Hangus

Dah lama copy resepi ni dr myresepi.net tp asyik x jd jer projek nk membuatnya.So atas permintaan si anak daraku itu aku gagahi jua utk membuatnya w/pun mmg penat dgn kerja seharian.Sian kat anak daraku ni asyik duk janji jer ngan dia nak buat tp x penah buat lg. Rasenya mmg sedap dan lemak berkrim sampai anak daraku ni makan x stop stop(sbnrnya dia excited sbb dia pun sumbang tenaga dalam buat kuih ni-tukang tgk jer..hehee)
Dan inilah hasilnya ...

Balqis si tukang 'kacau'

ni versi yg dalam cup cake

yg ni guna acuan kuah puteri ayu

cun n mabelesss



1 comment:

ct_as said...

yumm..yumm..sedapnye..sy pun dh cari resepi tu. tp xtau nk wat bila.ari tu dh mmg rajin dh nk wat tp telor pulak dh rosak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...