Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 25, 2010

Balik Kampung & Besday

Last 2 week kami ambik peluang sempena CNY utk kembali ke kampung halamanku yg terchenta .Kebetulan ayahku x begitu sihat dan kami gunakan peluang ni utk menziarahi ayahanda dan bonda. Sampai umah ayahanda dan bondaku dah pun menunggu kepulangan kami sekeluarga .Bergenang kelopak mataku bila menyalami dan mencium tgn ayahanda yang kelihatan agak susut badannya dan tidak bermaya. Pada Allah aku panjatkan doa semoga Allah sembuhkan ayahandaku dan permudahkanlah segala urusannya.

Dan aku ambik kesempatan bersama keluarga ni utk meraikan besday my little daughter tu yg jatuh pade 17 hb feb 2010 . Sekadar potong kek utk memeriahkan suasana sbb mmg x plan pun nak buat sambutan nie. Kek pun beli on the spot ( nasib baiklah masih ader kedai kek yg buka -kedai chines byk tp aku nak cr yg muslim punya )


Balqis nak ibu gak yg tolong potongkan kek

seronoknya bebudak tu dpt topi sorang satu
kek besday yg sempoi



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...