Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 16, 2009

Pantasnya masa berlalu

Sekejap jer mase berlalu kan..pejam celik pejam celik lbh kurang dua minggu jer lg nak mulakan persekolah sesi 2010. Tahun 2010 masuk tahun ke 5 aku bergelar seorang guru dan dah 5 tahun juga lah aku menetap kat trolak ni.

Cepatnya mase berlalu..rase mcm br semalam jer aku masuk maktab. Aku masih ingat lg first time aku dapat KPLI ni punyalah seronok..maklumlah dah byk kali aku apply ni br nak sangkut.Memula tu teruja sgt pastu bila aku tgk tpt aku kena posting..rase down sikit,yer lah aku kena posting kat kampung suami aku bermakna aku terpaksa berjauhan dgn suamiku memandangkan waktu en suami bekerja kat Kl. ( nasib baik kena kt kg suami,ader gak org leh jaga anak aku ..kalo kena kat sabah sarawak lg haru )

Mase tu juga my liitle princes berumur 10 bulan.Demi mencapai cita2 dan niat ku untuk membantu keluarga maka aku gagahkan jua kakiku melangkah ke IPSAH .Kini aku dah bergelar seorang guru berkat kesabaran dan sokongan dr keluarga dan rakan rakan seperjuangan.

budak kecik ni ler yg buat aku x sabar nak balik setiap kali tiba hujung minggu

sekolah pertama tempatku menabur bakti..cewaaaahhh

gambar mase memula posting ..masih x terserlah lg kemontelanku ..



1 comment:

ct_as said...

ala la..comeynye dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...