Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 27, 2009

Minggu yg sgt sibuk

Dah lama x update blog aku nie memandangkan aku terlalu sibuk dgn urusanku sebagai pengurus kedai buku yg x bertauliah ini..Dah 3-4 hr aku bertungkus lumus memastikan agar urusan penjualan buku yg akan berlangsung pade minggu depan berjalan dgn lancar tanpa ader sebarang masalah.

Aku x nak berlaku mcm tahun lepas lg..kelam kabut..dgn resit x cukup...dengan xde plastik beg..dgn suasana yg kalut,dah ler parent dah ramai tp kaunter belum ader sesape lg. ..dgn aku yg xde experience aku mmg rase mmg trouble sungguh ..harap2 urusan jualan buku tahun ni berjalan lancar ..

Dulu waktu aku diberi amanah ni aku rase berat . Aku rase aku x mampu nk uruskan kedai ni sbb aku bukannya ader basic dalam bidang nie. Tetapi demi amanah dan tanggungjawab aku cuba sahut cabaran dan cuba buat sebaik yg mungkin. Byk benda yg aku dh belajar sejak aku uruskan kedai buku ni..dr aku yg x tau ape-ape aku dh pandai camane nk buat order..camane nk deal ngan supplier..camane nak uruskan kewangan kedai dan byk benda lagi.

Apa pun aku masih berharap agar tahun depan ader org lain yg akan ambik alih tugas aku nie sb aku mmg dah x larat dan manelah tahu kan tahun depan aku dapat pindah ..doakan aku yer .. mmm berdebarnya hati nak tunggu SENIN..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...