Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 11, 2009

Jalan jalan KL

Hr ni tanpa dirancang dan tanpa di plan tetiba jer aku sampai KL..biasalah aku ni kan suka jenjalan n suka soping..tapi kali ni x leh nak soping cam selalu maklumlah dah nak ujung bulan ni purse pun makin kempes.. (paham paham jer lah yer )tapi disebabkan aku ni hantu soping maka menyempat gak ler aku soping kat MYDIN..mydin jer tau bukannya SOGO ker hape (sbb aku suka soping kat SOGO soping bag dan kasut..hhehheheh )

Cari ape kat mydin..
mmm snrnya just nk cari bunga plastik utk gubahan kat sekolah aku .tapi rase x puas hati ler sbb x byk choice cam mydin KL.Nak xnak aku beli jer ape yg ader..balik rumah karang bermulalah episod gubah menggubah lak yer.pandai ker aku gubah bunga..bolehlah setakat nak letak atas meja tue ..kalo korang x caye korang dtg ler umah aku..umah aku mmg penuh bunga tapi bunga plastik ler bukan bunga idup..aku sker jugak bunga idup cuma aku nie org kayangan mane sesuai tanam bunga idup ni..so tanam bunga plastik jer..

Dan hasilnya...suprise...

Ni lah hasil gubahan bunga yg aku beli tue..sorilah yer sbb x bape cantik sbb aku mmg keras tangan..ape pun aku suka tau...


closed up sikit ..comel tak ..mestilah comel kan..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...