Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 11, 2009

Hepi besday to me


Sbnrnya entry ni dah lama nak tulis tp x sempat..almaklumlah besday aku kan ujung tahun ..so waktu ujung taun ni mmg sibuk dgn hal hal sekolah..sampai x sempat aku nak buat entry kat sini..spt yg aku penah ckp ni blog aku so suker hati akulah nak tulis ape kan

seperti biasa aku pepagi dah bersaisp nak g sekolah (selalunya waktu pg ni aku mmg kelam kabut sikit ) g sekolah seperti biasa ..memula ramai yg x tahu hr ni besday aku..so duk diam jer lah..x kan aku nk buat annoucement kat sekolah lak bg tau hr ni besday aku kan..
pastu waktu free sempat lah aku layan face book so aku update lah akunyer status.."Hepi Besday To Me "

Tak sangka lak ramai yg layan Fb hr ni so berjelalah ucapan selamat hr lahir yg kuterima dr kengkawan kat FB dan kengkawan kat sekolah..dan yg paling sonok bila dpt memacam hadiah kat FB tu..mmg ler hadiah maya jer tp sekurang kurangnya seronok kan sbb ader gak org ingat besday kite...ni antara ucapan yg aku terima dr salah seorang adik kat sekolah aku nie..dia post ucapan ni kat pesbuk aku..heheheh tq parul..ko ni mmg dasat aaa..kepada semua kengkawan yg wish hepi besday utk aku..tq very very very much.

Tahun lepas aku x sambut pun besday aku..apa pun aku bersyukur sbb Allah masih panjangkan lagi umurku dan masih bg peluang pada aku untuk beribadat padeNYA. Ye lah aku hanya manusia biasa yg serba kekurangan dan semetinya aku tidak dapat lari dr berbuat dosa.

Dan tahun lepas juga xde suprise cake pun untuk aku...and on that beautiful day jugak i got something yg betul betul telah menghancurkan hati dan perasaanku ini (biarlah jd rahsia buat diriku ) dan peristiwa hitam tue terjadi betul betul time besday aku .. hanya titisan air mataku yg menghiasi hari lahirku .. moga benda seperti tue x kan berlaku lagi on my beautiful day..

dan tahun ni jugak i get suprise cake from my beloved huby..(w/pun en suami dah melukakan hati dan perasaanku tapi aku ttp sayang kat dia tau )







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...