Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 9, 2009

Raya Korban 2009

Dah lama aku biarkan blog aku ni kosong tanpa entry..tetiba malam ni terasa gatal lak tgn ni nak buat entry baru.Memandangkan skrg ni musinm cuti sekolah so memang keja aku memerap jer kat umah sambil berinternet (sib baek ader tenet kalo x mau mati kutu aku dibuatnya ) sedar x sedar dah 3 minggu aku bercuti dan tinggal lg 4 minggu jer lbh kurang utk memulakan persekolahan sesi 2010.Cepat dan pantasnya masa berlalu kan ..terasa mcm br semalam jer sambut tahun baru 2009.
Kali ni aku dah update citer ttg raya.Raya korban kali ni turn raya kat belah aku (kat mane lg kat kelantan ler ) Sonok dan excitednya nka tunggu balik kampung dan tambah excited lg sbb raya kali ni jatuh time cuti sekolah..hahahahha bolehlah aku duk lelama sikit kat kelantan.Alhamdulillah dgn rezeki yg ader aku juga buat korban lembu tahun ni..ambik satu bahagian jer.

ni lah lembu yg bakal dikorbankan

ngeri tgk darah lembu tue sbb tu lah aku x ikut g tpt korban tue

daging korban dibahagikan kepada 7 bahagian


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...