Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 13, 2009

Andai dapat kundurkan masa

cewahh...madah berhelah lah pulak..mmm sesekali korek balik madah-madah yg tersimpan ape salahnya kan..cepatnya mase berlalu ..pejam selik pejam celik cuti sekolah tinggal lbh kurang tiga minggu jer lg....

sibuk berjalan dan bercuti membuatkan aku lupa sbnrnya masih byk agenda sekolah yg belum settle ..beginilah nasibku kalo awal-awal tahun mmg bizi dgn tugas urusan kedai buku..nak buat camane aku kan pengurus kedai buku ..nak x nak kena laksanakan amanah yg di beri dgn sebaik mungkin..

td tgh duk landing -landing br teringat rupanya senarai semak utk list tahun depan belum siap lagi..pastu br teringat jugak ghupenya senarai nama murid pun belum bertaip...mmm mula lah rase x senang duduk ..tahun ni rase cam kurang semangat sikit x mcm tahun lepas..kalau tahun lepas mase cutiku terisi dgn mendonlod bahan -bahan utk pnp yg akan dimulakan pada tahun depan..tp tahun ni ntahlah ssh nak ckp byk mase aku habiskan dengan berkebun jer..heheheh korang jgn silap paham lak aku berkebun kat farmville..hahahahha aku kan org kayangan mane leh berkebun kat atas bumi..heheheh sibuk berkebun sampai aku rase aku dah leka dgn benda alah tue..

Astagfirullahalazim....moga aku dapat settlekan benda yg belum settle ni sebelum sesi persekolahan 2010 bermula...doakan aku yer..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...