Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 10, 2009

Langkah pertama.


langkah pertamaku baru bermula (abaikan kasut uruk nie yer )


Aku budak baru belajar sesuailah dgn tajuk entry ku kali ni.kan td aku dah ckp aku skrg kejanya asyik duk ngadap laptop jer...so jgn lah korang kisah kalau dlm satu hari byk entry yg ku tulis.(versi nk balas dendam sbb dah lama x jengok blog aku nie)


Sbnrnya aku masih baru dlm arena bloggers nie..buat blog pun just nak jdkan ianya satu tempat atau satu ruangan untuk aku luahkan segala ape yg trbuku kat hatii aku ni.So kalau aku merapu ker..aku mencarut ker..itu aku punya sukalah.blog aku kan..hehehehhe
Malam ni jer aku cuba masukkan byk gambar utk simpanan dlm blogku ni..memula mmg lah berjaya utk gambar yg pertama..tapi bila aku add pic yg ke 2 pic yg pertama lak ilang..oitt pesal hahhh..dah penat dah aku upload gamabr nie..tulunnnn aku x gheti nk kena belajar byk lg...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...