Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 20, 2009

Tugasan Hari ini

Hari ni aku meneruskan rutin kerjaku seperti biasa.Jadual kelasku agak padat dan banyak benda yg perlu disettlekan( sib baik xkena relief ).

Awal pagi aku sibuk menyiapakan lesson plan untuk esok dan untuk lusa kerana esok aku ader kursus kat Tapah.Walaupun akan berkursus sebagai seorang guru wajib menyediakan lesson plan untuk rujukan guru yg akan menggantikan kelas tersebut.Mmm malas sbnrnya nak g kursus ni tambah pula bila memikirkan aku terpaksa drive sensorang ke Tapah.Memanglah x jauh cuma aku agak x suka dgn keadaan jalan raya nak kesana.Kejap jalan 2 lorong kejap satu lorong dan kawasan tu kalau waktu pagi mmg sibuk dgn lori.Paham paham jer lah kalau lori ader kat depan..mcm kura kura lah aku bwk keta dan pastinya aku akan lambat sampai ke tempat yang nak dituju.Tambah rase x syok bila aku terpaksa bawak WTC.Bukan x boleh cuma aku x bape konpidem nak drive guna WTC tue.Aku lebih suka bawak myvi aku..kecik senang..senang nak drive..paling best senang nak parking..tapi nak buat camane baru tahu pagi td nak en suami dah bawak myviku ke kl.

Mesti org pelik kan napelah ader keta best still nak guna myvi gak ke kl..bukannya ape biasalah en suami aku tu kan low profile..keta baru sayang nak parking merata katenya..parking jauh dan x berbumbung lak katenya.Xpelah sayang...bwklah jerlah myvi tue..tapi jaga lek loktau..tu keta saya..buruk buruk pun keta saya tau..heheheh tu lah pesanan ku pade en suami setiap kali dia menggunakan khidmat myviku itu..

Ya allah permudahkanlah segala urusan aku esok hari..semoga aku sampai ke tempat kursus dgn selamatnya.

1 comment:

D Entertainment said...

là phụ trợ cho người của các tộc tu luyện, điểm này Nhạc Thành muốn làm cũng không phải khó, bây giờ cũng có thể làm được. Nhưng bây giờ cũng không phải lúc, nhìn vào Yến Hiểu Kỳ, Đông Phương Lạc Nhan, Tôn Thi Thi, Nhạc Thành rất muốn đền bù tổn thất cho tam tộc, về phần Thú tộc, Nhạc Thành mặc kệ.

- Ta tin tưởng chàng.

Đông Phương Lạc Nhan nhìn Nhạc Thành trả lời.

- Ta cũng vậy tin tưởng chàng có thể làm được, yên tâm đi, chuyện này ta tuyệt đối không nói ra.

Tôn Thi Thi kiên nghị nói.
dongtam
mu moi ra hom nay
tim phong tro
http://nhatroso.com/
nhạc sàn
tổng đài tư vấn luật
văn phòng luật hà nội
tổng đài tư vấn luật
thành lập công ty trọn gói
http://we-cooking.com/
chém gió
trung tâm tiếng anh
- Tộc trưởng, người của Nhạc gia hỏi, ta.....

Nhạc Siêu nhìn Nhạc Thành hỏi.

- Cũng không thể nói, ai cũng như nhau.

Nhạc Thành nhìn Nhạc Siêu từ từ nói.

- Vâng tộc trưởng, đánh chết ta cũng không nói.

Nhạc Siêu nhìn Nhạc Thành cam đoan nói.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...